FOLLOW US: facebook twitter

Επιτυχημένο και το δεύτερο εγχείρημα Bachos

Ημερομηνία: 13-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Στη Νέα Δημοκρατία σκέφτονται για υποψήφιο βουλευτή τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, Δημήτρη Δημητρουλόπουλο, κι ούτε το όνομά του δεν μπορούν να γράψουν σωστά σε μια διαρροή.

*Σήμερα ή αύριο ανακοινώνει ψηφοδέλτια ο ΣΥΡΙΖΑ. Από ό,τι μαθαίνω, θα ανακοινώσουν έξι ονόματα για την Ηλεία, καθώς θα κρατήσουν μία γυναικεία θέση ανοιχτή.

*Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα η ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ ενόψει της… τσικνο-πίτας την ερχόμενη Πέμπτη με ΓΑΠ παρόντα. Παράλληλα, θα οριστεί η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα και θα συντονιστούν τα μέλη ενόψει εκλογών.

*Στη ΝΔ το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, όπως φάνηκε και το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πύργο, με τον λεκτικό διαπληκτισμό ανάμεσα σε Λαμπρόπουλο και Γαβρά ενώπιον Πέτσα και βουλευτών.

*Από ό,τι έμαθα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας θα μεταβεί στην Αθήνα αύριο μεθαύριο, για να συναντηθεί με τον γραμματέα Παύλο Μαρινάκη και τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη. Δεν ξέρω αν ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση, αλλά σίγουρα θα συζητηθούν όλα διότι ως το τέλος του μήνα αναμένεται να επαναπρογραμματιστεί η κάθοδος που είχε αναβληθεί.

*Γενικά ο Άγιος Χαράλαμπος δεν γιορτάστηκε με ηρεμία αφού υπήρχε γκρίνια για το πού και πώς θα κάνει δηλώσει ο Πέτσας, πόσοι αιρετοί χωράνε στο τραπέζι του δημάρχου στο Λάτσειο και ποιος δήμος θα πάρει τα περισσότερα χρήματα.

*Η Σία Ξενοστάθη θα είναι το πρόσωπο που θα κλείσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ηλεία, το οποίο είναι ομολογουμένως αρκετά προσεγμένο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος