FOLLOW US: facebook twitter

Επιτυχημένη ημερίδα στο Στρέφι για τις εξαφανίσεις ανηλίκων από την τοπική κοινότητα και το Χαμόγελο του Παιδιού

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:

Απόλυτα επιτυχημένη  κρίνεται η διεξαγωγή των παράλληλων δράσεων για παιδιά και ενήλικες, που διοργάνωσε η Κοινότητα Στρεφίου, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του παιδιού», στον Δημοτικό Σχολείο Στρεφίου την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 . Η κ. Έλενα  Παλούμπη,  ψυχολόγος  (MSΣυμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία, Δικανική συμβουλευτική  Πνευματικής Υγείας), απάντησε  στις πιο έντονες ανησυχίες και αγωνίες των γονιών σχετικά με το φαινόμενο των εξαφανίσεων. Επίσης έδωσε πρακτικές συμβουλές για να προλάβουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε μία εξαφάνιση.

Ταυτόχρονα τα μικρά παιδιά, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης νηπιαγωγού,  Κωνσταντοπούλου Παναγιώτας, πήραν μέρος στο πρόγραμμα αγωγής υγείας «Το Παπάκι Πάει…». Το πρόγραμμα, είχε  στόχο την ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων των παιδιών σε περίπτωση που βρεθούν σε συνθήκες εξαφάνισης μη προσδιοριζόμενης αλλιώς, δηλαδή σε συνθήκες που χάνουν τον προσανατολισμό τους ή για κάποιον λόγο δεν βρίσκονται κοντά στο άτομο που νομίμως ασκεί την επιμέλεια τους.

«Η μεγάλη συμμετοχή  και το έντονο  ενδιαφέρον, μας  παρακινεί να συνεχίσουμε και στο μέλλον,  τις δράσεις ενημέρωσης» δήλωσε η κ. Αθηνά Μουζή,  υπεύθυνη για την διοργάνωση, από πλευράς Κοινότητας Στρεφίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος