FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά  ζωής…: Επιτυχημένη η 2η εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Αστυνομίας Πύργου

Ημερομηνία: 14-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα

Μήνυμα ζωής και μήνυμα στήριξης στο δημόσιο σύστημα υγείας, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υγείας, έστειλαν τα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πύργου, στην επιτυχημένη 2η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν στο ισόγειο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου.

Σε συνεργασία με το ακούραστο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν σημαντική ποσότητα αίματος, το οποίο έσπευσαν να προσφέρουν όχι μόνο οι Δημοτικοί Αστυνόμοι, αλλά και εργαζόμενοι στον Δήμο και απλοί πολίτες.

Μια πρωτοβουλία προσφοράς και αλληλεγγύης η οποία αγκαλιάστηκε θερμά  από δεκάδες εθελοντές. Έτσι και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τη Δημοτική Αστυνομία Μαρίνος Αχτύπης, στο δημόσιο ευχαριστώ του, ανέφερε: “Ευχαριστούμε- Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που σήμερα αφιέρωσαν 5 λεπτά από το χρόνο τους για να βρεθούν στην 2η πολύ επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η Δημοτική Αστυνομία Πύργου σε συνεργασία με την ομάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Πύργου…Μην ξεχνάμε…Δίνοντας αίμα σώζουμε ζωές!!!”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος