FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Ξεκινούν τα πρωταθλήματα

Ημερομηνία: 24-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο έχουμε το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας για το Τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και στο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου για τη Β΄ Εθνική.

Από το Νομό Ηλείας υπάρχει η συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, του ΑΟ Αριων Αμαλιάδας στη Β Εθνική και των Αιγαιο Πυργου, Κοροιβου Αμαλιάδας και ΑΕ Λεχαινών στο τοπικό.

Ο Αριων θα αντιμετωπίσει δύο πολύ δυνατές ομάδες, τον Λέων Κορινθίας, τους Φοίνικες Πάτρας, καθώς και το Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Στο πρώτο ωράριο το Αιγαιο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Τρίπολης και η ΑΕ Λεχαινων την ΑΕΚ Πάτρας, ενώ στο δεύτερο ωράριο θα γίνει το ηλειακό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Ο νεοφώτιστος Κόροιβος θα αντιμετωπίσει δύο ομάδες της Πάτρας, το Διογένη και το Φαέθων.

Ο στόχος για τον Αρίωνα είναι η παραμονή, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο γιατί οι περισσότερες ομάδες είναι ενισχυμένες. Οι υπόλοιπες ομάδες στη τοπική κατηγορία θα παλέψουν για την άνοδο στη Β΄ Εθνική, με την ΑΕ Λεχαινών να φαίνεται η πιο ενισχυμένη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος