FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση Βετεράνων Δ. Ελλάδας: Ο απολογισμός 2020-2022

Ημερομηνία: 06-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Η ομάδα του Ερμή Αμαλιάδας

Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά και για το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) Βετεράνων Δυτικής Ελλάδας, διεξήχθησαν κανονικά οι αγώνες και τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή των τριών ομάδων του νομού μας.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε τη χρονιά 2020-2021 με 12 ομάδες, αλλά λόγω των προβλημάτων με το covid έγιναν μόνο οι δύο πρώτες αγωνιστικές και συνεχίστηκε το 2021-2022 με 10 ομάδες, διότι οι δύο ομάδες δεν συνέχισαν. Οι Βιλεαρδουίνοι Ανδραβίδας και οι Racketallica από την Αμαλιάδα τερμάτισαν στις θέσεις 7 και 8 αντίστοιχα, με ρεκόρ 3 νίκες-6 ήττες, έχοντας μια αξιοπρεπή παρουσία σε ένα πρωτάθλημα με αρκετές ισοδύναμες ομάδες. Οι Βιλεαρδουίνοι αγωνίστηκαν με τους Γιώργο Δημάκη, Παναγιώτη Αντωνόπουλο, Παύλο Γαβριελλάτο, Γιοβάνη Νικολίτσα και Τάσο Σαφρίδη, ενώ οι Racketallica με τους Χρήστο Ουλή, Δημήτρη Γκουσέτη, Χρήστο Καπατσώρη, Χάρη Δαμαλά και Διονύση Τσερεγκούνη.

Η άλλη ομάδα της Ηλείας, ο Ερμής Αμαλιάδας, είχε την καλύτερη απόδοση από τις ομάδες του νομού μας. Παρόλο που στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν στις τελευταίες θέσεις με 1 νίκη, με συνεχείς νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές τερμάτισε στη 4η θέση με ρεκόρ 5 νίκες-4 ήττες και κέρδισε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Περιφέρειας. Η ομάδα του Ερμή χρησιμοποίησε τους Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, Κώστα Δημακόπουλο, Στέφανο Σαράντου, Γιάννη Δημητρακόπουλο και Βασίλη Μπαντούνα. Στα πλέι-οφ ο Ερμής είχε να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες της Πάτρας, με πολύ καλούς πρώην αθλητές Α2 & Α1 κατηγορίας, οπότε μοιραία κατέλαβε τη 4η θέση. Παρόλα αυτά τη τελευταία αγωνιστική πέτυχε οριακή νίκη με 5-4 επί της Αγίας Σκέπης Πάτρας και της στέρησε τη 2η θέση. Οι περισσότεροι από τους αθλητές που συμμετέχουν στις 3 ομάδες του νομού, αγωνίζονται και στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΕΦΟΕΠΑ, με τις ομάδες Αρίων Αμαλιάδας, Α.Ε. Λεχαινών και Κόροιβος Αμαλιάδας, ενώ αγωνίστηκαν και στο ατομικό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων που έγινε στο Λουτράκι. Επίσης για την περσινή χρονιά, δύο πολύ καλοί αθλητές του νομού οι Τάσος Κούρτης από το Πύργο και Γιάννης Δημάκης από την Ανδραβίδα, συμμετείχαν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα περιφερείας Πελοποννήσου με την ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος
H Ranking list των Ηλείων αθλητών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος