FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Ο απολογισμός των ηλειακών ομάδων κατά την 1η αγωνιστική των πρωταθλημάτων

Ημερομηνία: 27-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε την 1η αγωνιστική των πρωταθλημάτων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας για το Τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου για τη Β΄ Εθνική, η οποία περιλάμβανε τρεις αγώνες για τη Β΄ Εθνική και δύο για το Τοπικό πρωτάθλημα.

Για τον 1ο όμιλο του Τοπικού πρωταθλήματος το νεανικό σύνολο του Αιγαίου Πύργου αντιμετώπισε την ΑΕΚ Τρίπολης (όπου αγωνίζεται με υποσχετική ο αθλητής του Α.Ο. Αρίων Τάσος Κούρτης) και ηττήθηκε με 3-0, ενώ η Α.Ε. Λεχαινών αντιμετώπισε την ΑΕΚ Πάτρας (μία εκ των διεκδικητών της 1ης θέσης) όπου έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, προηγήθηκε με 2-1 στα παιχνίδια, αλλά τελικά ηττήθηκε με σκορ 3-2. Προηγήθηκε αντικανονική αλλαγή αθλητή μετά το 3ο παιχνίδι, κάτι που ο νέος κανονισμός σαφώς απαγορεύει, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ αθλητών και υπευθύνου διαιτησίας, αλλά τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε με την αλλαγή και ακολούθησε η ήττα. Στο δεύτερο ωράριο έγινε το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων της Ηλείας, όπου η ομάδα της Α.Ε.Λ. επικράτησε με 3-0. Για το Αιγαίο αγωνίστηκαν οι Βερμές, Κούρτης Παναγιώτης, Εφραιμίδης και Πλέσσας, ενώ για την Α.Ε. Λεχαινών οι Γκουσέτης, Κουτάντος και Γιάννης Δημάκης.

Για το 2ο όμιλο του Τοπικού πρωταθλήματος ο νεοφώτιστος Κόροιβος αντιμετώπισε δύο ομάδες της Πάτρας, τον Φαέθωνα και τον Διογένη. Στο 1ο παιχνίδι με τον Φαέθωνα η ομάδα της Αμαλιάδας επικράτησε με 3-0 και στο 2ο παιχνίδι με τον Διογένη επίσης επικράτησε με 3-1. Για την ομάδα της Αμαλιάδας αγωνίστηκαν οι Χρήστος Ουλής, Στέφανος Σαράντου και Χρήστος Καπατσώρης.

Για το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής ο Αρίων αντιμετώπισε δύο πολύ δυνατές ομάδες, τον Λέοντα Κορινθίας και τους Φοίνικες Πάτρας, καθώς και τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Στο 1ο παιχνίδι ο Περικλής Άγας έχασε δύσκολα από το Κορδαλή με 3-0 σετ (όλα όμως τα σετ κρίθηκαν στους 2 πόντους ), στο 2ο παιχνίδι ο Γιώργος Μιχαλόπουλος έχασε με 3-2 σετ από τον Αϊβαλιώτη και στο 3ο παιχνίδι ο Μάριος Ζαφειρόπουλος πέτυχε τη μοναδική νίκη της ημέρας απέναντι στο Δήμου. Στο 4ο και καθοριστικό παιχνίδι ο Άγας ηττήθηκε τελικά με σκορ 3-2 και έτσι ήλθε η ήττα για την ομάδα της Αμαλιάδας με τελικό σκορ 3-1, μετά από πολύ καλή εμφάνιση.

Για το 2ο παιχνίδι με τους Φοίνικες Πάτρας οι ίδιοι αθλητές ηττήθηκαν με 3-0, κάνοντας επίσης πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που συμμετέχει συνεχώς στην Α2 κατηγορία. Το επόμενο παιχνίδι με το Ποσειδώνα Λουτρακίου χάθηκε σχετικά εύκολα, γιατί οι αθλητές ήταν κουρασμένοι από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και η απόδοσή τους δεν ήταν ανάλογη. Να σημειωθεί ότι οι Μιχαλόπουλος και Ζαφειρόπουλος είναι στη κατηγορία των Παίδων, ενώ η ομάδα της Αμαλιάδας στερήθηκε το καλύτερό της παίκτη, με τη συμμετοχή του οποίου τα αποτελέσματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Επόμενη αγωνιστική δράση θα υπάρχει στις 8 Νοεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος