FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Η δράση των Ηλείων σε Β΄ Εθνική και Ατομικό πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 16-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Κυριακή είχαμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, με τη συμμετοχή του Αρίωνα Αμαλιάδας.
Η ομάδα της Αμαλιάδας ηττήθηκε στο ένα παιχνίδι με σκορ 3-0 από το ΑΟ Ξυλοκάστρου, ενώ στο δεύτερο επιβλήθηκε του Αναγεννησιακού Πάτρας με σκορ 3–2. Αγωνίστηκαν οι Άγας, Παϊτάρογλου και Κουτάντος, με τον Αρίων να βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας.
Το προσεχές Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου, θα γίνει η πρώτη από τις δύο διαφορετικές διοργανώσεις του Ατομικού, που δημιούργησε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Την αρχή θα κάνουν τα Περιφερειακά πρωταθλήματα, τα οποία θα διεξαχθούν σε έξι διαφορετικά μέρη, όπως ήταν από την αρχή στο πλάνο της ομοσπονδίας και δεν θα έχουν μόνο χαρακτήρα προκριματικών για την τελική φάση του Φεβρουαρίου, αλλά θα προχωρήσουν μέχρι το τέλος και θα αναδείξουν τους τοπικούς πρωταθλητές. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 150 περίπου και θα διεξαχθούν αγώνες στον Πειραιά για την Αττική, στην Καβάλα για τη Βόρεια Ελλάδα, στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο, στη Χίο, την Κρήτη και την Τήνο.
Οι Περιφερειακοί αγώνες αφορούν μόνο το απλό ανδρών και γυναικών. Περιλαμβάνουν ομίλους στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη, με την διοργάνωση της Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου να πραγματοποιείται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.
Από τις ομάδες του Νομού μας θα συμμετάσχουν οι Περικλής Άγας και Γιώργος Παϊτάρογλου του Αρίωνα Αμαλιάδας και Γιάννης Δημάκης και Γιάννης Δημητρακόπουλος της Α.Ε. Λεχαινών, οι οποίοι θα αγωνιστούν για τις 4 θέσεις προκρίσεων που δίνει η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022. Όπως προβλέπει η προκήρυξη, πέρα από τις προκρίσεις, που θα δοθούν από τις Περιφέρειες, θα υπάρχουν προκρινόμενοι κι από τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος