FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Η δράση των ηλειακών ομάδων

Ημερομηνία: 09-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σαββατοκύριακο είχαμε την συνέχεια των πρωταθλημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, με την συμμετοχή των ομάδων του νομού μας. Για την Β΄ Εθνική κατηγορία, η μοναδική ομάδα του νομού που συμμετέχει σε αυτή, ο Αρίων Αμαλιάδας, ηττήθηκε για το πρώτο παιχνίδι του Β΄ γύρου με 3-0 σετ από το πρωτοπόρο και αήττητο Ποσειδώνα Λουτρακίου. Αγωνίστηκαν οι Άγας, Παϊτάρογλου και Δαμαλάς, με τον Αρίωνα να βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας.

Για το τοπικό πρωτάθλημα είχαμε την αναβολή των αγώνων του Α΄ ομίλου, όπου συμμετέχουν ο Κόροιβος και η Α.Ε. Λεχαινών, ενώ για τον Β΄ Όμιλο η ομάδα του Αιγαίου Πύργου είχε 2 ήττες. Έχασε με 3-1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Τρίπολης και μετά από μεγάλη μάχη με 3-2 από την Άνοδο Πάτρας. Η νεανική ομάδα του Πύργου αγωνίστηκε με τους Πλέσσα, Εφραιμίδη και Κούντουβα και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη.

Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, με τον Αρίωνα Αμαλιάδας να αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου και τον Αναγεννησιακό Πάτρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος