FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Επιτυχίες από τον Αρίωνα Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος έχοντας αριστερά του τον Γιώργο Μουχθή και δεξιά τον Μάριο Χατζηκυριάκο.

 

Για το 1ο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 του συλλόγου «Αθηνά Μαγκουφάνας», το οποίο διεξήχθη 28- 29 Σεπτεμβρίου στη Πεύκη, ο αθλητής του Αρίωνα Αμαλιάδας Γεώργιος Μιχαλόπουλος συμμετείχε στη κατηγορία παίδων αγωνιζόμενος με την ομάδα της Γαλήνης Πατρών, όπου έχει δοθεί με υποσχετική.
Στον όμιλο πέτυχε 1 νίκη και 2 ήττες (η μία ήττα οριακά με 3-2 σετ ) κι έτσι στη συνέχεια αγωνίστηκε στο τουρνουά «παρηγοριάς», όπου πέτυχε 3 νίκες και 1 ήττα και έχοντας 50% ποσοστό απόδοσης, κατέκτησε την 38η θέση μεταξύ των 56 συμμετοχών.

Πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις δίνοντας υποσχέσεις για καλύτερα πλασαρίσματα στην συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Εξάλλου, ο Γιώργος Μουχθής και ο Μάριος Χατζηκυριάκος, την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο του ομαδικού στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σουηδίας στη κατηγορία ΤΤ6.

Ο Γιώργος Μουχθής έχει καταγωγή από την Αμαλιάδα και αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των διακοπών του, προπονείται με τους αθλητές του Αρίωνα Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος