FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση/Αρίων Αμαλιάδας: Νίκες στην Πάτρα

Ημερομηνία: 29-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το περασμένο Σαββάτο  είχαμε τη συνέχεια του τοπικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, με τη διεξαγωγή των τριών πρώτων αγωνιστικών του Β΄ γύρου.
Η ομάδα του Α.Ο.  Αρίων Αμαλιάδας είχε πολύ καλή απόδοση σε όλα τα παιχνίδια και πέτυχε δύο νίκες, ισοβαθμώντας στη 3η θέση του πρωταθλήματος με Προμηθέα Πάτρας και ΑΕΚ Τρίπολης, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο.

Στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε απέναντι στο δεύτερο της βαθμολογίας Ίκαρο Καστριτσίου Πάτρας στάθηκε πολύ καλά, πάλεψε όλα τα επί μέρους ματς, αλλά στο τέλος κάμφθηκε με 4-1, με το Περικλή Άγα να πετυχαίνει τη μοναδική νίκη. Κομβικό σημείο για το τελικό αποτέλεσμα ήταν οι ήττες των Χρήστου Ουλή και Γιώργου Μιχαλόπουλου από το Μάριο Στρατογιάννη με 3-2.

Στη συνέχεια ήλθε μια μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας μέχρι εκείνη τη στιγμή Προμηθέα Πάτρας, όπου σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Περικλή Άγας πέτυχε δύο νίκες και ο Χρήστος Ουλής μία, με αποτέλεσμα ο Αρίων  να προηγείται με 3-2. Στο τελευταίο παιχνίδι ο μέχρι πέρυσι παμπαίδας Γιώργος Μιχαλόπουλος πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στο Διονύση Θεοδώρου με 3-0 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα με 4-2. Ήταν μια σπουδαία και μεγάλη εμφάνιση του μικρού αθλητή, ο οποίος πέτυχε μία νίκη που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε πολύ από όσους ασχολούνται με το άθλημα, απέναντι σε έναν από τους πολύ καλούς αθλητές της κατηγορίας, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Τέλος, απέναντι στο Διογένη Πάτρας ήλθε η δεύτερη νίκη με 4-0, με το Γιώργο Μιχαλόπουλο να πετυχαίνει 2 νίκες και τους Μάνο Κουτάντο και Μάριο Ζαφειρόπουλο από 1 νίκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος