FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση/Αρίων Αμαλιάδας: Επίσκεψη στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 03-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για το σχολικό έτος 2019-20 ως Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ορίστηκε η Παρασκευή 27η Σεπτεμβρίου 2019 και έτσι στα πλαίσια αυτής της ημέρας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας από τους αθλητές του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πογκ) του συλλόγου Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ενημέρωσαν τους μαθητές για το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, κάνοντας μια μικρή αναφορά στους κανονισμούς και τον τρόπο που παίζεται το πινγκ πονγκ, στη συνέχεια ακολούθησε επίδειξη του αθλήματος με τα βασικά χτυπήματα από τους Ουλή Χρήστο και Νίκο και Γιάννη Δημητρακόπουλο, ενώ στο τέλος οι μαθητές και οι καθηγητές τους είχαν την εμπειρία να παίξουν και οι ίδιοι στα τραπέζια του συλλόγου, ο οποίος χρησιμοποιεί ως έδρα του το γυμναστήριο του σχολείου.

Επισημαίνουμε επίσης ότι ο Γιάννης Δημητρακόπουλος είναι ένα από τα 16 άτομα σε όλη τη χώρα που έχει άδεια εισόδου από το Υπουργείο Παιδείας για όλα τα σχολεία της περιοχής του (Ν. Ηλείας) σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες για το συγκεκριμένο άθλημα, ως διακεκριμένος αθλητής (Πανελλήνια Πρωταθλήματα).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος