FOLLOW US: facebook twitter

Επιτραπέζια αντισφαίριση/Αρίων Αμαλιάδας: Δύο αθλητές στο Κλιμάκιο Επιλέκτων Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 29-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια σημαντική επιτυχία για την επιτραπέζια αντισφαίριση και το σωματείο Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας είναι η κλήση στο Κλιμάκιο Επίλεκτων Αθλητών Δυτικής Ελλάδας δύο νεαρών αθλητών του, μετά από εισήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή και παλαιού πρωταθλητή Ελλάδας Σωτήρη Ζήκου.

Πρόκειται για τους Γιώργο Μιχαλόπουλο, Μάριο Ζαφειρόπουλο, οι οποίοι ήταν και πέρυσι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία, με σαφή βελτίωση στις αγωνιστικές τους επιδόσεις και το μέλλον τους να διαγράφεται πολύ καλό.

Οι εβδομαδιαίες προπονήσεις τους στην αίθουσα του Παμπελοποννησιακού σταδίου στη Πάτρα, ο συναγωνισμός με τους επίλεκτους αθλητές της Περιφέρειας και η παρακολούθηση από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές παρέχουν τα εχέγγυα για την αναμενόμενη ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Η χρησιμοποίηση και των δύο παίδων την προηγούμενη Κυριακή στην έναρξη του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής ανδρών από την ομάδα του Α.Ο. Αρίων έδειξε τα πρώτα θετικά βήματα βελτίωσης, όπου οι δύο αθλητές αγωνιζόμενοι στο ανδρικό πλέον πρωτάθλημα, είχαν πολύ καλή απόδοση με δυνατούς αντιπάλους από τις δύο ισχυρότερες ομάδες της περιφέρειας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος