FOLLOW US: facebook twitter

Επιτρ. αντισφαίριση: Οι Τιτάνες νικητές στο τοπικό ντέρμπι

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 1η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας του πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βετεράνων Δυτικής Ελλάδας (νέα κατηγορία), την προηγούμενη εβδομάδα έγινε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομόσταβλων ομάδων του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας, των Racketallica και των Τιτάνων.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε δυνατό και αμφίρροπο, με διάρκεια μεγαλύτερη τριών ωρών. Το ξεκίνημα των Racketallica ήταν πολύ καλό, κάνοντας δυο συνεχόμενες νίκες με το Δαμαλά επί του Σαράντου με 3-0 και το Γκουσέτη επί του Γαβριελάτου με 3-0. Οι Τιτάνες μείωσαν το σκορ σε 2-1 με το Γιάννη Παρασκευόπουλο επικρατώντας του Τσερεγκούνη με 3-1. Η διαφορά μεγάλωσε με τη νίκη του Γκουσέτη επί του Σαράντου με 3-0. Στο σημείο εκείνο μπήκε αλλαγή ο Χρήστος Ουλής και κάνοντας δύο νίκες με οριακό σκορ 3-2 και γεμάτα σετ επί των Δαμαλά και Γκουσέτη, συνετέλεσε στην αλλαγή της ψυχολογίας των Τιτάτων.

Η νίκη εξασφαλίστηκε τελικά κερδίζοντας τα άλλα δύο παιχνίδια με το Τσερεγκούνη από τους Γαβριελάτο και Σαράντου αντίστοιχα με σκορ 3-0.

Η αποφασιστικότητα για την νίκη και των δύο ομάδων φαίνεται από τα συνολικά σετ, όπου το σκορ ήταν 15 – 14, ενώ το τελικό σκορ ήταν 5-3 υπέρ των Τιτάνων.

Από τους Racketallica αγωνίσθηκαν οι Τσερεγκούνης Διονύσης, Δαμαλάς Χαράλαμπος και Γκουσέτης Δημήτρης και από τους Τιτάνες οι Ουλής Χρήστος, Σαράντου Στέφανος, Γαβριελάτος Παύλος και Παρασκευόπουλος Γιάννης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος