FOLLOW US: facebook twitter

Επιστροφή Μπάλλα στον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 08-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ταλαντούχος επιθετικός, Λάμπης Μπάλλας, επέστρεψε στον Πανηλειακό. Ο Μπάλλας την προηγούμενη σεζόν είχε δοθεί δανεικός από τον Πανηλειακό στην Ολυμπιάδα Γουμέρου και φέτος επιστρέφει και θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» του Πύργου στο νέο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 19χρονο (γεν. 1/11/2002) ποδοσφαιριστή, Χαράλαμπο Μπάλλα, για την επιστροφή του στην ομάδα μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Ολυμπιάδα Γουμέρου (6 συμμ. – 1 γκολ) και ύστερα από αμοιβαία επιθυμία τόσο της Διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, επιστρέφει εκ νέου στον Πανηλειακό, ώστε να συμβάλλει στην προσπάθεια για επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει εκ νέου τον Χαράλαμπο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος