FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφει το καλοκαίρι το Kaiafas Battle

Ημερομηνία: 07-02-2023 | Συντάκτης:

Για 2η συνεχή χρονιά μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση

To Kaiafas Battle, επιστέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να αποτελέσει έναν αγώνα σταθμό στο παγκόσμιο αθλητικό καλεντάρι. Προσελκύοντας πολλούς Παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης με διεθνείςδιακρίσεις και πολλά ρεκόρ θα στρέψει για ακόμα μία φορά τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας του θαλάσσιου σκι στην Ελλάδα και στην Λίμνη Καϊάφα.

Μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου KAIAFAS BATTLE 2022, το οποίο αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, ήρθε η στιγμή για το 2ο even tπου εγγυάται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις. Από τις 07 έως τις 09 Ιουλίου 2023, οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου δίνουν ραντεβού στην Λίμνη Καϊάφα στην Ηλεία! Αξίζει να τονιστεί ότι το πρώτο eventπου έλαβε χώρα το 2022, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώςπροσέλκυσε το ενδιαφέρον και προβλήθηκε σε περισσότερες από 170 χώρες!

Ο αγώνας έχει συμπεριληφθεί στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα ως ο πιο συναρπαστικός αγώνας Θαλασσίου Σκι που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του αθλήματος και όλοι οι αθλητές παγκοσμίως επιθυμούν μια θέση συμμετοχής σε έναν διαγωνισμό που εγγυημένα θα μείνει σε όλους… αξέχαστος.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 80 αθλητές στο σύνολο, εκ των οποίων οι 40 είναι Παγκόσμιοι &Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές με πολλές διακρίσεις και ρεκόρ στην κατοχή τους.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Όμιλος Θαλασσίου Σκι Μουρικίου& η Σχολή Θαλασσίου Σκι HATZIS WATER SKI PARADISE που ανήκει στους αδελφούς Χατζή.

Ο Γιώργος κι ο Τάσος Χατζής, πρωταθλητές στο σκι και σταθερά μέλη της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας, κατέχουν Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς τίτλους, ενώ παράλληλα είναι προπονητές καιεκπαιδευτές θαλασσίου σκι.

Τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί αποδεικνύουν ότι η επιτυχία δεν ήταν τυχαία αλλά προϊόν επιμονής, σκληρής συλλογικής εργασίας και προσπάθειας!

Το event είναι αναγνωρισμένο από τηνπαγκόσμια ομοσπονδία θαλάσσιου σκιαλλά και την Ελληνική ομοσπονδία και οι συμμετέχοντας θα διαγωνιστούν στο σλάλομ.

Η δράση και το υψηλό επίπεδο συμμετοχών εγγυώνται ότι το 2ο Kaiafas Battle θα είναι… ΕΠΙΚΟ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος