FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφει σήμερα στην Καθολική Γαστούνης ο Μητροπολίτης πρ. Ηλείας Γερμανός μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων

Ημερομηνία: 12-01-2023 | Συντάκτης:

Στο νοσοκομείο εισήχθη ξημερώματα Τρίτης 

Θετικά φαίνεται να εξελίσσεται η υγεία του Μητροπολίτη πρώην Ηλείας κ. Γερμανού που από τα ξημερώματα της Τρίτης νοσηλεύεται στην γενική ιδιωτική κλινική ΟΛΥΜΠΙΟΝ  της, Πάτρας.

Σε επικοινωνία των Ιατρών με το ekklisiaonline, αναφέρουν πως ο Σεβασμιώτατος έχει υποβληθεί σε καρδιολογικές εξετάσεις, έδειχνε σημάδια κοπώσεως και αδυναμίας και κρίθηκε αναγκαία η παραμονή του στο νοσοκομείο μιας και η ηλικία του είναι προχωρημένη, καθώς είναι 90 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σεβασμιώτατος, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και κρίθηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Όπως είναι γνωστό από την στιγμή της παραίτησής του από το αξίωμα του Μητροπολίτη, έχει επιλέξει να διαμένει στο  Γηροκομείο Γαστούνης «Παναγία Καθολική» της Ι..Μητρόπολης Ηλείας. 

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, όπου εκεί υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις και του παρέχεται η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ωστόσο σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου, σε ενημέρωση που είχε από τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Αθανάσιο χθες το μεσημέρι, τα νέα είναι ευχάριστα και ο κ. Γερμανός σήμερα θα βγει από το Νοσοκομείο και θα επιστρέψει στη Γαστούνη όπου διαμένει.  

Η Πρωινή εύχεται στον Μητροπολίτη  πρ. Ηλείας Γερμανό ταχεία ανάρρωση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος