FOLLOW US: facebook twitter

Επιστρέφει ο Μικρός Νικόλας απ’ το Νομό Ηλείας

Ημερομηνία: 31-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

Ο ράπερ, ο οποίος έγινε διάσημος από το χωριό του στη Ζαχάρω Ηλείας, επιστρέφει μετά από μια δεκαετία με μια διασκευή που κανείς μας δεν ήξερε ότι χρειαζόταν.

Τα τραγούδια του Μικρού Νικόλα σημάδεψαν την παιδική και εφηβική ηλικία χιλιάδων νέων στην Ελλάδα. Ήταν 2011. Τότε που μας απασχολούσαν, άλλα πολύ πιο απλά πράγματα…

Τότε που δεν υπήρχε πλατεία που να μην ακούς από μια γωνιά να παίζει σ’ ένα κινητό το «θα φρίξει το σκυλί και θα γ@μηθεί ο Δίας, είμαι ο Νικόλας απ’ τον Νομό Ηλείας».

Τα χρόνια πέρασαν, ο Μικρός Νικόλας χάθηκε και μεγάλωσε. Ωστόσο, η αγάπη του για τη ραπ δε σταμάτησε ούτε μία στιγμή.

Έτσι, λοιπόν ανακοίνωσε στα social media πως στις 2 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το sequel του γνωστού τρααγουδιού. Και όλοι το περιμένουμε με ανυπομονησία.

H επιτυχία βρήκε κάπως απρόσμενα τον Μικρό Νικόλα από τη Ζαχάρω Ηλείας. Όπως εξήγησε μετά από χρόνια σε συνεντεύξεις του, ποτέ δεν περίμενε πως τα κομμάτια και τα video clips τα οποία τραβούσε παρέα με τους φίλους του, θα κατάφερναν να γίνουν viral σε όλη τη χώρα και σήμερα να έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τα χρόνια πέρασαν και εκείνος άφησε τον νομό Ηλείας για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, συνέχισε να ασχολείται με τη ραπ, κυκλοφορώντας το Θα σε παρακαλάει και το Ζαχάρω – Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον ράπερ Ανταγωνιστή.

Πέρα από την ανακοίνωση της επίσημης κυκλοφορίας του «Θα γ@μηθεί ο Δίας 2», ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα μικρό teaser από το video clip του κομματιού.

Ραπάρει όρθιος, ενώ γύρω του βρίσκονται αρκετοί φίλοι, οι περισσότεροι από τους οποίους κάθονται πάνω στα καπό των αυτοκινήτων τους. Θυμίζει πολύ τα τραπ βίντεο που έχουν γίνει viral αυτή την εποχή.

Ο ρυθμός του κομματιού έχει επιρροές από τη new school ραπ μουσική που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικά στοιχεία που θυμίζουν εκείνο το κομμάτι που έμελλε να τραγουδιέται μέχρι σήμερα.

Πηγή: pelop.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος