FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Λυμπέρη στην ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε. – Τα ακίνητα του ΟΣΕ στην Αμαλιάδα ζητά ο Δήμος Ήλιδας

Ημερομηνία: 19-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την  παραχώρηση, άνευ ανταλλάγματος, των τριών ακινήτων που βρίσκονται στο τέλος του πεζόδρομου της Όθωνος Αμαλιάδας, αιτείται από τον ΟΣΕ, ο Δήμος Ήλιδας.

Συγκεκριμένα με επιστολή που υπογράφει ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ζητείται από τον οργανισμό να του παραχωρηθούν τα τρία οικόπεδα – μαζί και τα κτίρια – που υπάρχουν στον σταθμό του ΟΣΕ προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της Αμαλιάδας.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι να σταματήσει η υποβάθμιση της περιοχής, αφού τα οικόπεδα παρουσιάζουν έντονα σημάδια εγκατάλειψης και με τις σωστές παρεμβάσεις, να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο χώρων πρασίνου, αναψυχής και λοιπών κοινόχρηστων χώρων. Να σημειωθεί πως τα τρία ακίνητα, ουσιαστικά αποτελούν την επέκταση του Πολυχώρου Πολιτισμού που λειτουργεί στην είσοδο της πόλης και κάλλιστα μπορούν, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, να δημιουργηθούν χώροι πολιτισμού. Τέλος ξεκαθαρίζεται από την πλευρά του Δήμου πως τα ακίνητα θα επιστραφούν στον ιδιοκτήτη του – ΟΣΕ – όταν αυτά ζητηθούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος