FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Β. Γιαννόπουλου στον Υπ. Εσωτερικών Μ. Βορίδη: Ζητά την άμεση πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες των πυρκαγιών

Ημερομηνία: 23-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ζητά με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος,  για την άμεση πρόσληψη προσωπικού, προς κάλυψη των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο κ. Γιαννόπουλος, στην επιστολή του – η οποία κοινοποιείται επίσης στον αρμόδιο σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, στον αναπλ. Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο σε θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θεόδωρο Σκυλακάκη και στον αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα – εξηγεί πως, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, έχει προκύψει ανάγκη άμεσης καταγραφής και αποτίμησης των ζημιών, που έχουν προκληθεί σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, σε υποδομές και επιχειρήσεις, προκειμένου να δρομολογηθεί η αποζημίωση των πληγέντων και η αποκατάσταση των εν λόγω ζημιών. Για τον σκοπό αυτό, έχουν ήδη συγκροτηθεί Επιτροπές Ελέγχου από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Ανάπτυξης, Τεχνικών Έργων καθώς και Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Πλην όμως, λόγω της υποστελέχωσης των Υπηρεσιών της Π.Ε Ηλείας, υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσής τους.

Για τους παραπάνω λόγους,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Γιαννόπουλος, ζητά την έγκριση του κ. Υπουργού, για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οχτώ μηνών, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών, που προέκυψαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και έχουν πλήξει αρκετές Τ.Κ των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου της Π.Ε Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος