FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Γ. Αηδόνη προς Γ. Γεωργιόπουλο: «Παιδιά ενός άλλου θεού οι κοινότητες της Δ.Ε Λασιώνας στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας»

Ημερομηνία: 30-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, έστειλε η δημοτική παράταξη ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΩΣ του Γιώργου Αηδόνη, τονίζοντας ότι οι τοπικές κοινότητες της Δ.Ε Λασιώνας αν και ανήκουν στις καμμένες περιοχές του δήμου, εν τούτοις δεν κηνρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ειδικότερα αναφέρονται τα εξής:

“Κύριε Δήμαρχε

Μετά από σχετικό σας αίτημα που υπέβαλε άμεσα ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Κοινότητες Ηράκλειας, Πουρναρίου, Πελοπίου, Καυκωνίας, Χελιδονίου, Κρυονερίου και Νεράιδας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Μπράβο σας κύριε Δήμαρχε , επαίρεστε δε και  μιλάτε για μια σημαντική απόφαση για την αποκατάσταση των περιοχών του Δήμου μας που γνώρισαν την πύρινη λαίλαπα. Εδώ συμφωνούμε.

Δήμαρχε  γιατί οι  κοινότητες της Δ.Ε. Λασιώνα που κάηκαν δεν γνώρισαν την πύρινη λαίλαπα; δεν έχουν τον ίδιο Δήμαρχο;

Επειδή δεν γειτνίαζαν με τη φωτιά στο Χελιδόνι(όπως οι άλλες κοινότητες που εντάχθηκαν) Ή επειδή αυτές οι κοινότητες που κάηκαν   δεν είχαν  για το αίτημα, λόγο ισχυρό  να ανακηρυχτούνε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ;Στη φωτιά δεν επιτρέπονται λάθη και παραλείψεις γιατί  στοιχίζουν. Δεν πρέπει να κάνουμε πολιτική με τα καμένα Γιατί αποκλείσατε στο αίτημα σας   τις πληγείσες κοινότητες και δεν θα κάνετε έργα σε χωριά που  κάηκαν; Αν σας έκαναν  εύκολα δεκτό το αίτημα για χωριά που δεν κάηκαν τι σας δυσκόλευε να συμπεριληφθούνε τα χωριά που κάηκαν; Καλοδεχούμενες οι χρηματοδοτήσεις.  Γιατί δεν θα ζητήσετε  έργα υποδομής  από σχετικές χρηματοδοτήσεις για τα χωριά  που κάηκαν ενώ  τις χρειάζονται; Δεν κάνουμε  αποκατάσταση μόνο στο αγροτικό και στο δημοτικό δίκτυο και στις άλλες υποδομές των Κοινοτήτων που γειτνίασαν στη φωτιά , ώστε να αποκατασταθούν με σχετικές χρηματοδοτήσεις.

Ανάβετε φωτιές κύριε δήμαρχε με την άδικη και άνιση αντιμετώπιση ,σπέρνετε ανέμους. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Δικαιολογημένα ζητάμε την  ίση  μεταχείριση σε όλες τις περιοχές τις Δημοτικές Ενότητες και κοινότητες που επλήγησαν από την πυρκαγιά στο  Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας .

Απαιτούμε  να κηρυχτούν  σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όλες οι Κοινότητες που γνώρισαν την πύρινη λαίλαπα, στο Δήμου μας

Για την παράταξη ο επικεφαλής Γιώργος Αηδόνης και όλοι οι δημοτικοί της σύμβουλοι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος