FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολές Καπράλου στους εθελοντές της Αφής

Ημερομηνία: 26-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

ethelodes-epistoli-kapralos

Παραδόθηκαν στους συμμετέχοντες από την Εθελοντική Ομάδα Πύργου

Τις ευχαριστήριες επιστολές που απέστειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, προς τους εθελοντές (κυρίως φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου) για την συνδρομή τους στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας RIO 2016, παρέδωσαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πύργου Σταύρος Τσιπολίτης και Ιωάννα Πυλλαρινού σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η παράδοση των επιστολών που περιείχαν προσωπικό μήνυμα του κ. Καπράλου, προς κάθε εθελοντή, έγινε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πύργου μιας και η πλειοψηφία των εθελοντών είναι φοιτητές των τμημάτων της πόλης.

ethelodes-floga2016

Προς την Εθελοντική Ομάδα Πύργου για την συνδρομή των εθελοντών η επιστολή αναφέρει:

«Αγαπητέ Εθελοντή,

Στον απόηχο των εκδηλώσεων για τη Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων «RΙΟ 2016», επιθυμώ εκ μέρους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για την εθελοντική συνδρομή σου στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία, την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016.

Η άψογη συνεργασία καθώς και η πολύτιμη και ουσιαστική συνεισφορά σου συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην υποδειγματική, κατά γενική ομολογία, οργανωτική επιτυχία της εκδήλωσης.

Εύχομαι η ξεχωριστή αυτή στιγμή του Ολυμπισμού, να υπήρξε για σένα μοναδική εμπειρία και να αποτελέσει έναυσμα συνεργασίας με την ΕΟΕ και στο μέλλον».

Ο εκπρόσωπος της Εθελοντικής Ομάδας Πύργου κ. Τσιπολίτης, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για την συμμετοχή τους και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη δραστηριότητα που προετοιμάζουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος