FOLLOW US: facebook twitter

Επιστημονική εκδήλωση με θέματα της ποινικής δικαιοσύνης αύριο Παρασκευή 10 Μαΐου από το Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 09-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας στα πλαίσια της ενημέρωσης των δικηγόρων της περιφέρειας και της κοινωνικής του δράσης διοργανώνει αύριο Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 19.00 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ήλιδας εκδήλωση επιστημονικού ενδιαφέροντος με θέματα της ποινικής δικαιοσύνης. Ποιο συγκεκριμένα θα ασχοληθούν με α/τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα, β/τροποποιήσεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, γ/δικαστικές απαγορεύσεις στην ποινική δίκη και δ/άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην ποινική δίκη ως μοναδικού αποδεικτικού μέσου (παρακολουθήσεις υπόπτων ατόμων μέσω τεχνικών μέσων παρακολούθησης-κοριός).

Ομιλητές θα είναι εξαίρετοι επιστήμονες και συγκεκριμένα οι: Αλέξανδρος Δημάκης (Επίκουρος Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών), Παναγιώτης Μεϊδάνης (Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πατρών), Γεώργιος Μπισμπίκης (Αντιεισαγγελέας Εφετών Πατρών) και Δημήτριος Νικάκης (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου). Την συζήτηση θα διευθύνει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Θανάσης Θεοδόσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και λόγω της επικαιρότητας των θεμάτων συζήτησης θα πρέπει το κοινό να παρακολουθήσει την εν λόγω εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος