FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού στο ΔΛΤ Κυλλήνης

Ημερομηνία: 16-01-2021 | Συντάκτης:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Κοροβέση Ν. υποδέχθηκε στο γραφείο του ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Βαρβαρέσος Γ., στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Οι δυο άντρες συζήτησαν για αναπτυξιακά θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Κυλλήνης και του Λιμένα. Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι το Λιμάνι της Κυλλήνης αποτελεί μοχλό ανάπτυξης του Τουρισμού όχι μόνο για το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης αλλά και για τον Νομό Ηλείας. Θα πρέπει η συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να διανθιστεί, και να αναπτυχθεί, ενισχύοντας στις δύσκολες μέρες, που διανύουμε λόγω πανδημίας την τοπική οικονομία.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κοροβέσης Ν. αρχικά ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον Πρόεδρο του ΔΛΤ Κυλλήνης, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, και τον διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να είναι αρωγός των προσπαθειών που καταβάλλονται με αναπτυξιακά προγράμματα, που θα δώσουν ώθηση στην Τοπική και Περιφερειακή Τουριστική Ανάπτυξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος