FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Β. Γιαννόπουλου στο χώρο διανομής-Ξεπερνούν τις 13.300 οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ σε όλη την Ηλεία

Ημερομηνία: 19-11-2021 | Συντάκτης:

Τον χώρο διανομής τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στον Δήμο Πύργου, για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου και ενημερώθηκε για την εξέλιξή του και την ανταπόκριση των δικαιούχων.

Η β΄ φάση της διανομής, που οργανώνεται και υλοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε Ηλείας, με τη συνεργασία των επτά Δήμων – Εταίρων του προγράμματος, άρχισε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021. Οι ωφελούμενοι αυτής της φάσης ξεπερνούν τους 13.300 καθώς η διανομή αφορά στους 6.895 δικαιούχους και τα προστατευόμενα μέλη αυτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείαςκ. Γιαννόπουλος, επισκέφθηκε τον χώρο διανομής του Δήμου Πύργου, στην περιοχή των Λαστεϊκων, παρακολούθησε τη διαδικασία, από την ταυτοποίηση των στοιχείων των δικαιούχων μέχρι και την παράδοση των προϊόντων, η οποία πραγματοποιήθηκε με άψογο τρόπο και με αυστηρή τήρηση των προβλεπομένων μέτρων προστασίας (σ.σ μάσκες, αποστάσεις κλπ). Μάλιστα, όπως εξήγησε η Υπεύθυνη της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε Ηλείας Αλεξάνδρα Στασινούλιακατά την ενημέρωση για την συνολική πορεία του προγράμματος, η διαδικασία παράδοσης γίνεται με ταχείς ρυθμούς καθώς στη διανομή της παρούσας φάσης, περιλαμβάνονται και αρκετά τρόφιμα. Ειδικότερα, οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν κρέας μοσχάρι και χοιρινό, τυρί γραβιέρα και ημίσκληρο, μήλα, κρεμοσάπουνο, καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό πιάτων, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα κατά περίπτωση, καθώς και σχολικές τσάντες κατά περίπτωση.

Ο κ. Γιαννόπουλος συνεχάρη την Υπεύθυνη και όλους τους εργαζόμενους για τον υποδειγματικό τρόπο οργάνωσης και υλοποίησης και αυτής της φάσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος