FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη του Ομίλου Φιλίππων Ανδραβίδας «Σπάρτακος» στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας- Παρακολούθησαν και τον 9ο Αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Ημερομηνία: 13-11-2019 | Συντάκτης:

Μια ωραία και εποικοδομητική επίσκεψη του Ομίλου Φιλίππων Ανδραβίδας  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου όπου τα μέλη του είχαν την τύχη να συναντήσουν πολλά και σπουδαία πρόσωπα, αθλητές ιππασίας διακριθέντες σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο (Βαλκανικό κλπ.) αθλητικούς παράγοντες περί ιππικής κριτές ιππικών αγώνων τους οποίους ευχαριστούν για την ζεστή υποδοχή και φιλοξενία.

Όπως επισημαίνουν αρχικά παρακολούθησαν τον 9ο ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ -ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ. Στη συνέχεια το πρόγραμμα του Ιπποδρόμου που διεξάγεται κάθε Κυριακή. Στο πρώτο μέρος της επίσκεψής τους, συνάντησαν σημαντικά πρόσωπα όπου συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις και έθεσαν στόχους.

Φεύγοντας, ευχαρίστησαν θερμά για την ένθερμη υποδοχή όλους τους υπεύθυνους του Ιπποδρόμου, του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκόπουλου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος