FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Πατούλη στο δήμο Πηνειού

Ημερομηνία: 30-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

patoulis-kastrinos

Στενή φιλία και συνεργασία με το δήμαρχο Αλέξη Καστρινό

Τον δήμαρχο Πηνειού και συνεργάτη του στην Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ως πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, Αλέξη Καστρινό, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Συνοδευόμενος από την σύζυγό και το γιο του, λίγο πριν κατευθυνθούν προς την Κεφαλονιά για τις διακοπές τους, έκαναν μια μικρή στάση στο Γαστούνη, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Μαζί συζήτησαν αυτοδιοικητικά θέματα και ανακοίνωσαν πως θα ακολουθήσει σειρά δράσεων για την τοπική κοινωνία. Ο κ. Καστρινός ευχαρίστησε τον άνθρωπο και ιατρό Γιώργο Πατούλη για την συμβολή του στην αντιμετώπιση σοβαρού προβλήματος υγείας πεντάχρονου αγοριού από την περιοχή του δήμου Πηνειού, δίνοντας λύση σε ένα σοβαρό αδιέξοδο για την οικογένειά του. Παράλληλα εξήρε συνολικά το έργο και την προσφορά του κ. Πατούλη στην ελληνική κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση.

patoulis-kastrinos4

Ο κ. Καστρινός μίλησε με θερμά λόγια για τον κ. Πατούλη και χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο και το δήμο Πηνειού την εκεί παρουσία του. «Εγώ δεν θα πω μόνο τις προσπάθειες που κάνεις για το χώρο της αυτοδιοίκησης, δεν θα πω μόνο για την έμπρακτη απόδειξή σου στον ανθρωπισμό που με προσωπική σου ενέργεια παιδάκι πέντε ετών με δικές σου αποκλειστικές ενέργειες μεταφέρθηκε στο Υγεία και χωρίς να πληρώσει κόστος η οικογένειά του σε μια δύσκολη περίπτωση που περνάει ενδιαφέρθηκες προσωπικά και έδωσες λύση και σε ευχαριστούμε προσωπικά για αυτό όλη η περιοχή. Θέλω να πω, ότι σε οτιδήποτε έχουμε πει είσαι αρωγός στις προσπάθειες μας, τόσο ως αυτοδιοίκηση όσο και ως άνθρωποι» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καστρινός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο έργο του κ. Πατούλη στην ΚΕΔΕ, λέγοντας ότι «είναι ένας άνθρωπος που όπου χρειάζεται είναι χρηστικός, όπου χρειάζεται είναι φοβερά διεκδικητικός και όπου χρειάζεται είναι φοβερά υπομονετικός. Γιατί για να ανέχεται όλους εμάς δεν είναι τόσο απλό, να ξέρεις να διοικήσεις μια κεντρική ένωση δήμων Ελλάδας. Θέλει ψυχή, θέλει αντοχή θέλει άντερα». Επίσης τόνισε πως ήταν τιμή που τον συμπεριέλαβε ο κ. Πατούλης στο ψηφοδέλτιό του και εμπιστεύτηκε τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

patoulis-kastrinos3

«Στην ΚΕΔΕ θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα»

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης μιλώντας για τον κ. Καστρινό ανέφερε ότι «είναι γνωστό είναι πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της ΚΕΔΕ, σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους που περνά η χώρα με εφτά χρόνια ύφεσης, αλλά και σε μια από τις πιο σημαντικές περιόδους που η αυτοδιοίκηση καλείται να συνδράμει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από την καθημερινότητα και την κοινωνία. Το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι ενωμένοι συγκροτημένοι, ώριμοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να φύγει χωρίς να κάνουμε το καλύτερο για την Ελλάδα για τους Έλληνες για τους δήμους μας αλλά και για τους δημότες μας. Έχουμε πει ότι στην ΚΕΔΕ θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα που ισχύουν σε όλη την Ευρώπη. Δηλαδή ο δήμος να μπορεί να αποφασίζει για τον τόπο του ο ίδιος χωρίς μεσάζοντες και κηδεμόνες. Πάρα ταύτα με τα σημερινά δεδομένα θεωρούμε ότι πρέπει να συνδράμουμε στο μέγιστο βαθμό ώστε ο κάθε ένας που κατοικεί σε αυτή τη χώρα μέσα από τους δήμους μας να έχει την ποιότητα που χρειάζεται σε μια δύσκολη εποχή, όπου η κεντρική κυβέρνηση δεν δίνει αυτά που πρέπει ούτε καν σε πόρους».

patoulis-kastrinos2

Σχολίασε πως αν δεν υπάρχουν καλοί συνεργάτες δεν μπορεί να υπάρξουν καλά αποτελέσματα και εξήρε από την πλευρά του το έργο του κ. Καστρινού τόσο στο δήμο Πηνειού όσο και στην ΚΕΔΕ. Προανήγγειλε δε την έναρξη μιας πιο στενής συνεργασίας για την περιοχή λέγοντας ότι «ρμείς θα συνδράμουμε και η σημερινή μας παρουσία έχει ένα συμβολισμό κυρίως αλλά και συγχρόνως έχει μια αρχή και όχι ένα τέλος. Μια αρχή περαιτέρω συνεργασίας και θα έλεγα σε αυτό τον τόπο μπορούμε να κάνουμε πολλά, υγειονομικά, κοινωνικά από αυτά που κάνετε ήδη με τη συμμετοχή και της ΚΕΔΕ…». Σχολιάζοντας την παρέμβασή του στο θέμα υγείας του πεντάχρονου από την περιοχή είπε πως απλά ήταν μια ένωση δυνάμεων για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος