FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Ανδρέα Νικολακόπουλου στις καλλιέργειες της περιοχής: Να στηριχθούν οι πληγέντες αγρότες του Κάτω Σαμικού

Ημερομηνία: 08-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Κοντά στους πληγέντες αγρότες της περιοχής του Κάτω Σαμικού βρέθηκε  ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, είδε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής την οποία και χαρακτήρισε ολοκληρωτική, ενώ ενημερώθηκε από τους καλλιεργητές για ότι συνέβη, εκφράζοντας και ο ίδιος την ανάγκη άμεσων παρεμβάσεων από τον Ασφαλιστικό τους Οργανισμό.

Τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ πρέπει να σπεύσουν στην περιοχή του Κάτω Σαμικού και να δουν τώρα τις ζημιές για να μπορέσουν να έχουν αντιστοίχως σωστή εκτίμηση, είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε ότι ταχύτατη επίσης θα πρέπει να είναι η διαδικασία ανάλογων και ανταποκρινόμενων στην απόλυτη καταστροφή αποζημιώσεων.

Οι αγρότες μας, με πολύ κόπο εδώ και μήνες, προετοίμαζαν την παραγωγή τους και επρόκειτο να έχουν μια σχετικώς θετική καλλιεργητική περίοδο. Για το σκοπό αυτό μάλιστα είχαν δαπανήσει σημαντικά ποσά που τώρα πια δεν πρόκειται να εισπράξουν μετά απ’ αυτή την ανατροπή που έφερε η κακοκαιρία.

Η Πολιτεία και ο Ασφαλιστικός τους Οργανισμός πρέπει να σταθούν δίπλα τους και να προχωρήσουν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες σε έγκαιρο χρόνο, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να στηριχθούν πραγματικά και να έχουν μια οικονομική «ανακούφιση» για να μπορέσουν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους, επεσήμανε ο κ. Νικολακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος