FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Ν. Ανδρουλάκη στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ημερομηνία: 22-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτική

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής είχε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Ανδρουλάκης, με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο Olympia Forum.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας όπου ο κ. Ανδρουλάκης ενημερώθηκε από τον κ. Γεωργιόπουλο για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και κυρίως την κατάσταση που προέκυψε μετά τις πυρκαγιές. Ο κ. Γεωργιόπουλος ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για το υπόμνημα που έχει καταθέσει ο Δήμος στην Κυβέρνηση, ζητώντας μεταξύ άλλων Ειδικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της πυρόπληκτης περιοχής. Η συζήτηση περιστράφηκε και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα ενώ συζητήθηκαν ακόμη ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα που ενδιαφέρουν τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χάρης Σπηλιόπουλος και Ρόη Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Νίκος Μαρούντας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΟ κ. Δημήτρης Κωσταριάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρεάς Μπενέτσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος