FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Β. Γιαννόπουλου: Ενημέρωση για το έργο συντήρησης του Επαρχιακού Ο.Δ στα Άσπρα Σπίτια

Ημερομηνία: 12-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Την περιοχή των Άσπρων Σπιτιών επισκέφθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου και ενημερώθηκε για το έργο συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου, στο τμήμα «Γέφυρα Άσπρων Σπιτιών – Άσπρα Σπίτια».

Πρόκειται για το έργο «Συντήρηση δρόμου Ανδρίτσαινα – Σέκουλα – Γέφυρα Άσπρων Σπιτιών – Άσπρα Σπίτια – Διασταύρωση με Ε.Ο Αρχαίας Ολυμπίας – Τρίπολης», με αρχικό προϋπολογισμό 1,85 εκατ. Ευρώ που υλοποιείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Περιλαμβάνει συνολική αποκατάσταση των βλαβών του οδοστρώματος (μόρφωση τάφρων και ερεισμάτων, καθαρισμό τεχνικών και φρεατίων, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης όπου χρειάζεται, επούλωση λάκκων και στρώσεις ασφαλτοτάπητα, στηθαία ασφαλείας, διαγράμμιση και πινακίδες). Ο κ. Γιαννόπουλος κατά την επίσκεψή του, παρακολούθησε τις εργασίες και ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου και από τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής εταιρείας – παρουσία και του προέδρου της Τ.Κ Άσπρων Σπιτιών Παν. Γιαννόπουλου – για την εξέλιξη τους και για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, τόσο στο συγκεκριμένο τμήμα όσο και συνολικά για το έργο.

Οι εργασίες συντήρησης στο εν λόγω τμήμα ήταν επιβεβλημένες, καθώς τα τελευταία χρόνια το οδόστρωμα παρουσίαζε σοβαρές φθορές (καθιζήσεις, λακκούβες κ.α). Προβλήματα που διογκώνονταν μέρα με την ημέρα καθώς ο εν λόγω οδικός άξονας αποτελεί πολυσύχναστο δρόμο, ο οποίος συνδέει την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με το ορεινό τμήμα του Δήμου Ανδρίτσαινας –Κρεστένων και με την Αρκαδία, εξυπηρετώντας τον αγροτοκτηνοτροφικό πληθυσμό των παραπάνω περιοχών και όχι μόνο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος