FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Διοικητή 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη στη στη Ν.Μ. Κρεστένων

Ημερομηνία: 18-01-2023 | Συντάκτης:

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου είχαμε τη χαρά και την τιμή να επισκεφθεί τη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ 6η ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις Υγειονομικές Μονάδες της Ηλείας. Τον κ. Καρβέλη συνόδευαν ο Διοικητής του Γ.Ν Ηλείας κ. Σπύρος Πολίτης και η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Ηλείας κ.Αναστασία Βασιλείου.

Ο κ .Καρβέλης αρχικά ξεναγήθηκε στους αναβαθμισμένους χώρους και τα εργαστήρια της Νοσηλευτικής μας Μονάδας. Ιδιαίτερα στάθηκε στο νέο μας παιδιατρικό ιατρείο το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα να λειτουργεί με το διορισμό της νέας παιδίατρου, στον οποίο ο κ.Καρβέλης είχε ουσιαστική συμβολή και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό. Στην συνέχεια έγινε μια εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση, όπου ενημερώθηκε για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την βελτίωση των υπηρεσιών της Νοσηλευτικής Μονάδα μας.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων καθώς και την επίσκεψή του στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου, που βρίσκεται στο προαύλιο χώρο της Ν.Μ Κρεστένων, με αφορμή την εορτή του.

Εμείς, με τη συνεχή στήριξη της 6ης ΥΠΕ και του Διοικητή της κ. Καρβέλη θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε το πολύτιμο αγαθό της υγείας, της πρόληψης και ενημέρωσης με συνέπεια, απόλυτο επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της Νότιας Ηλείας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η Αν. Διοικήτρια Γ.Ν Ηλείας

Ν.Μ. Κρεστένων

Αριστέα Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος