FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Δ. Αυγερινοπούλου στο Σύλλογο Πολυτέκνων Πύργου: «Χρέος της Ν.Δ. η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών»

Ημερομηνία: 10-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων Πύργου και περιχώρων επισκέφθηκε η τ. βουλευτής Ηλείας Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου η οποία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την ελληνική οικογένεια.

Η κ. Αυγερινοπούλου που παρακολούθησε την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με πολύτεκνους γονείς οι οποίοι την υποδέχτηκαν με αγάπη αλλά και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Η τ. βουλευτής μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς Κυριάκου Μητσοτάκη και τόνισε πως αποτελεί κεντρική πολιτική της ΝΔ και προσωπική δέσμευση του προέδρου η στήριξη των τρίκτεκνων και των πολύτεκνων οικογενειών που αποτελούν τον κορμό της χώρας από δημογραφική άποψη. Μια πολιτική που και η ίδια στηρίζει με σθένος καθώς έγινε πρόσφατα μητέρα.  Τόνισε μάλιστα ότι από το Μάρτη του 2019 υπάρχει δέσμευση της Ν.Δ. για επαναφορά των επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων  οικογενειών ενώ αναφέρθηκε και στη δέσμευση για την καταβολή επιδόματος 2000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννιέται στη χώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος