FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Αντώνη Καράμπελα στον Μητροπολίτη Ηλείας

Ημερομηνία: 07-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Eπίσκεψη στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό πραγματοποίησε την Δευτέρα 6 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του.

Ο ποιμενάρχης μας, δέχθηκε με εγκαρδιότητα τον κ. Καράμπελα και τους συνεργάτες του και είχε μαζί τους συζήτηση γύρω από θέματα που απασχολούν την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και τον Δήμο Πύργου. Ο κ. Καράμπελας εξήρε την ποιμαντική διοίκηση του Σεβασμιότατου, τονίζοντας ότι αυτή αναγνωρίζεται από όλους τους πολίτες, υπογραμμίζοντας την σπουδαιότητα του τεράστιου κοινωνικού έργου της Ι.Μ. Ηλείας. Διαβεβαίωσε τον κ.κ. Γερμανό ότι θα είναι αρωγός τόσο στο κοινωνικό έργο του όσο και σε άλλα ζητήματα που η Μητρόπολη αντιμετωπίζει κατά καιρούς, επισημαίνοντας την θετική στάση του ποιμενάρχη μας σε σημαντικά θέματα που κατά καιρούς απασχόλησαν την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως το θέμα των Τ.Ε.Ι., του Νοσοκομείου, των απορριμμάτων κλπ.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος στάθηκε στην καλή συνεργασία που είχε με τον κ. Καράμπελα όταν αυτός ήταν αντινομάρχης Ηλείας και παλαιότερα πρόεδρος κοινότητας Βαρβάσαινας, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι το ίδιο καλή θα είναι και η συνεργασία του με τον Αντώνη Καράμπελα, εφόσον οι πολίτες του Πύργου τον εκλέξουν, ευχόμενος ο ίδιος«καλή επιτυχία».

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών»:Λεωνίδας Δημουλιάς, Βούλα Αγγελοπούλου,Μαρία Διαμαντοπούλου, Παναγιώτης Ζαφειράκης, Βασίλης Καντούνης, Ευγενία Κορκολή, Διονύσης Μπέλτσος, Θεόδωρος Ντοάς και Νίκος Φάμελος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος