FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Αντώνη Καράμπελα στον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Μητρόπουλο: Με θέσεις για τον αγροτικό τομέα

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα, Πολιτική

Τον διάλογο με τους θεσμικούς φορείς άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας, ο οποίος, με την παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ανεξάρτητης κίνησης «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ», επισκέφθηκε στο διοικητήριο τον ΑντιπεριφερειάρχηΑγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Μητρόπουλο.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα και από την παράταξη συμμετείχαν επίσης γεωτεχνικοί (γεωπόνοι, κτηνίατρος) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.Η παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι η μοναδική παράταξη που έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα τρεις υποψηφιότητες γεωτεχνικών, που άμεσα σηματοδοτούν ότι η παράταξη δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα.Ειδικότερα συμμετείχαν η κτηνίατρος Βούλα Αγγελόπουλου, οι γεωπόνοι Μαργαρίτα Κανδύλη και Θοδωρής Ντοάς ο Δημήτρης Βάλαρης στέλεχος εταιρίας «776 Πολυτελή Τρόφιμα» και ο αγρότης Νίκος Κατελούζος.

Ο κ. Καράμπελας έθεσε στον κ. Μητρόπουλο ζητήματα που αφορούν τους αγρότες, όπως το τι μέλλει γενέσθαι με την δακοκτονία, την διαδικασία εξέτασης των φακέλων του Προγράμματος των Σχεδίων Βελτίωσης και τηνδιαδικασία παραχώρησης εκτάσεων των πρώην λιμνών στους αγρότες των παραλίμνιων περιοχών και ειδικότερα στους νέους αγρότες.

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Καράμπελας αναφέρθηκε στις  δράσειςτου αγροτικού τομέα που αποτελούν βασικό κομμάτι του προγράμματος της παράταξης, όπως:

Tο δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων, τομόνιμο εκθετήριο αγροτικών προϊόντων, η αγροτική οδοποιία,ο αγροτικός εξηλεκτρισμός, η δημιουργία κέντρου συγκέντρωσης ζώωνστην Δ.Ε. Ωλένης, και η ίδρυση Κέντρου Έρευνας και Επιχειρηματικότητας  σε συνέργεια με άλλους φορείς.  Ο κ. Καράμπελας ευχαρίστησε τον κ. Μητρόπουλο για την ενημέρωση και ανέφερε ότι η παράταξή του, ως δημοτική αρχή, θα αναλάβει πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών και των κτηνοτρόφων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος