FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης στον ΤΟΕΒ Επιταλίου: Επί τάπητος τα προβλήματα του Οργανισμού

Ημερομηνία: 09-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Επίσκεψη στον ΤΟΕΒ Επιταλίου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Στη συνάντηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός και χρίζουν άμεσα επίλυση, ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου.

Μείζον θέμα αποτελεί το οικονομικό, καθώς όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΔΣ Νικόλαος Αγγελόπουλος, η εισπραξιμότητα είναι μικρή και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Τόνισε ότι υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος για διακοπή της  ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια.

Ακολούθως έγινε αυτοψία σε αποστραγγιστικές τάφρους της δικαιοδοσίας των ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ Επιταλίου, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη καθαρισμών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε η Προϊσταμένη του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων Π.Ε. Ηλείας Μαρίνα Γραμματικοπούλου, ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού και Γεωπόνος του Τμήματος Εγγείων Βελτιώσεων Π.Ε. Ηλείας Παναγιώτης Παρασκευόπουλος και μέλη του ΔΣ του ΤΟΕΒ Επιταλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος