FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Αντ/ρχη Π.Ε. Ηλείας, Β. Γιαννόπουλου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου με αφορμή την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 27-10-2021 | Συντάκτης:

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Β. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη, το 6ο Δημοτικό σχολείο Πύργου


Η ΣΤ’ τάξη είχε ετοιμάσει μια σύντομη γιορτή για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου. Την γιορτή παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Β. Γιαννόπουλος, η διευθύντρια του σχολείου και οι εκπαιδευτικοί που ήταν υπεύθυνοι τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Τα παιδιά τραγούδισαν τον Εθνικό Ύμνο, το “Μάνα θα τους περιμένει”, το “Γυναίκες Ηπειρώτισσες” υπό την καθοδήγηση της μουσικού, απήγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν μέσω σλάιντς κάποια γεγονότα του 1940 που είχαν ετοιμάσει με την δασκάλα τους και την βοήθεια του πληροφορικάριου.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Β. Γιαννόπουλος ευχαριστεί το 6ο Δημοτικό σχολείο Πύργου για την ζεστή φιλοξενία:
Σήμερα είχα την χαρά να παρευρεθώ στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και να παρακολουθήσω την εορταστική εκδήλωση των μαθητών της ΣΤ’ Τάξης για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και στους δασκάλους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της γιορτής, καθώς απέδωσαν με έναν ξεχωριστό τρόπο τα ιστορικά γεγονότα, αποδίδοντας τον δικό τους φόρο τιμής!
Τους ευχαριστώ όλους θερμά, όπως επίσης και την άξια διευθύντρια κα Κουνέλη, για την ζεστή φιλοξενία στο όμορφο σχολείο τους!
Χρόνια πολλά σε όλους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος