FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη αγάπης στην Βασιλειάδα από το ΕΕΕΕΚ Πύργου – Στα ιδρύματα του Πύργου και ο Σύλλογος Γυναικών οι «Πυργιώτισσες»

Ημερομηνία: 17-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το  ίδρυμα της  Ι. Μητροπόλεως  Ηλείας Βασιλειάδα, επισκέφθηκαν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πύργου όπου τραγούδησαν τα κάλαντα στους γέροντες  και τους κράτησαν συντροφιά. Για άλλη μία χρονιά οι μαθητές έφεραν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα της αγάπης, της θαλπωρής και της ζεστασιάς στις ψυχές των ανθρώπων που ζουν μόνοι σε κάποιο γηροκομείο.  Όπως τόνισε η Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε χαρά και αγάπη για τις ημέρες των εορτών. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και αγάπη σε όλους! Καλά Χριστούγεννα!»

Την ίδια μέρα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εν όψει  Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «οι Πυργιώτισσες» επισκέφτηκαν τα ιδρύματα της πόλης μας. Πρώτα επισκέφτηκαν το ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας Αγ. Βασιλειάδα όπου πρόσφεραν γλυκά που είχαν φτιάξει οι γυναίκες με τα χέρια τους καθώς και αρκετά βουτήματα, προσφορά του καταστήματος αναψυκτικών Σωτηρίου Πετρόπουλου στον Αγ. Γεώργιο Πύργου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Εκεί συνάντησαν το ειδικό σχολείο ΕΕΕΕΚ, όπου όλοι μαζί έψαλαν τα κάλαντα, χόρεψαν μαζί με τους τρόφιμους και έτσι έδωσαν μια χριστουγεννιάτικη νότα στις καρδιές αυτών των ανθρώπων. Ο Σύλλογος αμέσως μετά επισκέφτηκε το Γηροκομείο Πύργου Άγιο Χαράλαμπο και εκεί πρόσφεραν τα ίδια πράγματα και πολλή αγάπη και χαρά όπου οι τρόφιμοι ξεσηκώθηκαν και μπήκαν στο χορό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος