FOLLOW US: facebook twitter

Επισκέψεις στο δήμαρχο Ήλιδας με πολιτικό πρόσημο

Ημερομηνία: 25-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συναντήσεις Χριστοδουλόπουλου με υπ. Περιφερειάρχη Κ. Σπηλιόπουλο και υπ. Βουλευτή Ηλείας Σ. Κότσιφα

 

Διαδοχικές επισκέψεις στο Λαζαράκειο από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Σπηλιόπουλο αλλά και τον υποψήφιο Βουλευτή Ηλείας του Κινήματος Αλλαγής και γνωστό δικηγόρο της Αμαλιάδας Σάκη Κότσιφα, είχε ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Την επίσκεψη του υπ. Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιοπούλου δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ήλιδας.

 

Αρχικά ο κ. Σπηλιόπουλος προσήλθε στo Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας στο πλαίσιο εθιμοτυπικών επισκέψεων που πραγματοποιεί σε εκπροσώπους αρχών και φορέων της Ηλείας, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μανώλη Αγιομυργιαννάκη. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος τον ενημέρωσε διεξοδικά σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις και το έργο που συντελείται στον Δήμο Ήλιδας.

Το στιγμιότυπο από την συνάντηση του κ. Χριστοδουλόπουλου με τον υπ. Βουλευτή Ηλείας του ΚΙΝΑΛ Σάκη Κότσιφα.

 

Στο ραντεβού που είχε με τον κ. Κότσιφα, το οποίο είχε προγραμματιστεί αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, αναλύθηκε η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Ήλιδας, αλλά και τα εν εξελίξει έργα που εκτελούνται και αυτά που έχουν δημοπρατηθεί.

Τόσο ο κύριος Κότσιφας όσο και ο κύριος Χριστοδουλόπουλος ευχήθηκαν ο ένας στον άλλο καλή επιτυχία και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις ενημερωτικές συναντήσεις τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει ούτως ή αλλιώς ανάμεσα στον Δήμο και τα κοινοβουλευτικά κόμματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος