FOLLOW US: facebook twitter

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας: Ο Μισέλ Αμπού-Χάντμπα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία: 30-01-2023 | Συντάκτης:

Καλό μας αγώνα για το μέλλον του τόπου

Φίλες και φίλοι,

Έχω την τιμή και τη χαρά, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάρτισης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της έγκρισής τους από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο νίκης και ανανέωσης, του Νομού Ηλείας.

Θέλω να ευχαριστήσω τα θεσμικά όργανα του κόμματος και προσωπικά, τον Πρόεδρο, Νίκο Ανδρουλάκη, που με εμπιστεύτηκαν σε αυτή την ύψιστη τιμή, προκειμένου να δώσω, στην πρώτη γραμμή, την πιο κρίσιμη πολιτική μάχη της γενιάς μας. 

Τη μάχη για τη μεγάλη επιστροφή της Δημοκρατικής Παράταξης, ως πυλώνα Δημοκρατίας, ως πυλώνα σεβασμού των Θεσμών, ως πυλώνα σταθερότητας του πολιτικού συστήματος και ανάπτυξης της χώρας. 

Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος που όλοι ονειρευόμαστε, στη βάση των οραμάτων που ξεκίνησαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου και διέπουν διαχρονικά τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. 

Συμμετέχω ενεργά σε αυτή τη διαδικασία, εκφράζοντας μια νέα διαφορετική γενιά πολιτικών. Εκφράζοντας τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις διαδοχικές κρίσεις της τελευταίας δεκαετίας, συνθήκες για τις οποίες δεν ευθύνονται, όμως προσπαθούν με την παρουσία τους στα κοινά να αλλάξουν. 

Εκφράζονταςτη γνήσια κοινωνική βάση της Δημοκρατικής Παράταξης, η οποία με τους διαχρονικούς αγώνες της, από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα, μας δείχνει το δρόμο της “Νέας Αλλαγής” ως το μονόδρομο που οφείλουμε να βαδίζουμε. 

Η συμμετοχή μου στα ανανεωμένα -σε πρόσωπα και ιδέες- ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια, το ήθος και τις αρχές που μας δίδαξε η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, με γνήσιο εκφραστή και συνεχιστή έναν άνθρωπο της γενιάς μας, τον Πρόεδρόμας, Νίκο Ανδρουλάκη.

Μέσα από ένα προοδευτικό – σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, που πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα σέβεται και υπηρετεί τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία.

Δίπλα σε ανθρώπους που έμαθαν να ζουν για την πολιτική και όχι να ζουν από την πολιτική. 

Σε έναν κόσμο γύρω μας που αλλάζει ραγδαία, κλείνουμε τα αυτιά μας στις «σειρήνες» του ελιτισμού της βαθιά συντηρητικής και νεοφιλελεύθερης Δεξιάς παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ, που επενδύει στην τοξικότητα του πολιτικού βίου και τη διαίρεση της κοινωνίας. 

Στις επερχόμενες εκλογές, δίνουμε ουσιαστική διέξοδο στην κοινωνία, αφήνοντας ζωτικό χώρο στον ορθό πολιτικό λόγο, προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων και ημέτερων. 

Στεκόμαστε με πρόγραμμα, θέσεις και προτάσεις στο πλευρό των μη προνομιούχων, που δημιούργησαν οι νέες κρίσεις και τα πολιτικά αδιέξοδα που αφήνει πίσω του ο ισχνός δικομματισμός της τελευταίας δεκαετίας. 

Στεκόμαστε στο πλευρό του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του ελεύθερου επαγγελματία, του μικρομεσαίου, του νέου επιστήμονα, του συνταξιούχου, που τόσο έχουν πληγεί από τις αδιέξοδες πολιτικές ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Βάζουμε στην πρώτη γραμμή έννοιες που έχουν σχεδόν ξεχαστεί στον πολιτικό βίο, όπως ο σεβασμός στη θεσμική λειτουργία του κράτους, η κοινωνική δικαιοσύνη, η αναδιανομή του πλούτου, ξεκινώντας σε νέα βάση τον αγώνα μας για ενίσχυση της δημοκρατίας, της διαφάνειας, των ίσων ευκαιριών και της αξιοπρέπειας. 

Το επόμενο διάστημα δεσμεύομαι να βρεθώ σε κάθε γωνιά της Ηλείας, σε κάθε δήμο και κοινότητα, δίπλα στην καθεμιά και στον καθέναν από εσάς ξεχωριστά.

Μεταφέροντας τις απόψεις και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα της Ηλείας, αναζητώντας λύσεις τις οποίες θα συνδιαμορφώσουμε και θα διεκδικήσουμεαπό κοινού.

Για το μέλλον του τόπου μας!

Για το κοινό μας μέλλον!

Για να αφήσουμε στα παιδιά μας, μια Ελλάδα καλύτερη από αυτή που εμείς βρήκαμε!

Μακριά από μεγάλες υποσχέσεις και κούφια λόγια, που επί σειρά ετών άφησαν πίσω την Ηλεία! 

Με καθαρή ματιά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, θα είμαστε μαζί στον αγώνα για τη νέα αλλαγή, για τη μάχη της γενιάς μας!

Καλό μας αγώνα!

Μισέλ Αμπού Χάντμπα 

Υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας, ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος