FOLLOW US: facebook twitter

Επιμένει και στηλιτεύει

Ημερομηνία: 22-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Με την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Αμαλιάδας ασχολείται σε καθημερινή βάση ο Γ. Λυμπέρης, καθώς μετέβη εκ νέου στην 6η ΥΠΕ για να δρομολογηθούν τεχνικές παρεμβάσεις στη νέα πτέρυγα, η οποία θα φιλοξενήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Όπως ανέφερε, σήμερα ξεκινούν οι εργασίες και μεθαύριο θα έρθει ο δ/ντής των τεχνικών υπηρεσιών της 6ης ΥΠΕ στο κτίριο, για να μπουν όλα σε σειρά. «Η απόφασή μας για την επαναλειτουργία της ΝΜ Αμαλιάδας έχει περάσει στα όρια της εμμονής. Δεν σταματήσουμε αν δεν δούμε το νοσοκομείο να λειτουργεί», τόνισε ο δήμαρχος Ήλιδας και καυτηρίασε την απόφαση του διοικητή του ΓΝ Ηλείας, Χρ. Χριστόπουλου, να ζητήσει μετακίνηση γιατρού στον Πύργο για εφημερίες. «Υπήρξε μια παρενέργεια.

Ο απερίγραπτος διοικητής του ΓΝ Ηλείας χτύπησε πάλι. Ενώ είχαμε ανακοινώσει ότι οι γιατροί που έχουν μείνει εδώ, θα ξεκινήσουν τακτικά ιατρεία και χειρουργεία, έστειλε χαρτί για 4 εφημερίες στον Πύργο ενώ έχει 5 ορθοπαιδικούς. Ευτυχώς ο κ. Καρβέλης το σταμάτησε άμεσα. Δεν έχω τι να κάνω, παρά μόνο την προσευχή μου μέχρι να αποσύρουν αυτόν τον Χριστιανό από δω, να τελειώνουν και τα δεινά των νοσοκομείων της Ηλείας, να τελειώνουμε με αυτή τη διοίκηση», τόνισε και στη συνέχεια άφησε αιχμές προς πάσα κατεύθυνση δηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς παρών και στις εκλογές του 2023.

«Δεν ξέρω τι θα γράψουν διάφοροι φίλοι μας στα διάφορα επίσημα ή ανεπίσημα Μέσα, εμείς προχωράμε, ο κόσμος μας εμπιστεύεται, καταλαβαίνει τον αγώνα μας και ο κόσμος θα δικαιωθεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για αυτό και μας εμπιστεύεται τόσες τετραετίες», τόνισε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος