FOLLOW US: facebook twitter

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Άμεση συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για την Γορτυνία

Ημερομηνία: 12-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Photo by Joel Muniz on Unsplash

Από σήμερα Πέμπτη 12/8/2021 έως και την Παρασκευή 13/8/2021 στις 12.π.μ, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ» Μεταφορές Μετακομίσεις Αποθηκεύσεις, (τέρμα Ναυαρίνου, πίσω από τις εργατικές κατοικίες)  θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν στους πυρόπληκτους.


Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, μαζί με μία μεγάλη ποσότητα (νερών και τροφίμων) που έχει αγοραστεί από το ίδιο το Επιμελητήριο, θα αποσταλούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές.

Οι ανάγκες που υπάρχουν είναι μεγάλες και η οποιαδήποτε προσφορά μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των συνανθρώπων μας. Συγκεκριμένα, χρειάζονται: κονσέρβες, μπάρες δημητριακών, συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση – π.χ. μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές), είδη ευρείας κατανάλωσης (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα) και φάρμακα (γάζες, φυσιολογικός ορός, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα).

Η μεταφορά όλων των παραπάνω είναι μια προσφορά του μέλους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Αποστολόπουλου Σωτήρη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε, εργάσιμες ημέρες και ώρες με τα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας 2710 227141-2 (εσωτ.6).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος