FOLLOW US: facebook twitter

Επικοινωνία Αυγερινοπούλου–Πέτσα: Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ στο Δήμο Ζαχάρως για ενίσχυση μέσων πολιτικής προστασίας

Ημερομηνία: 03-11-2021 | Συντάκτης:

Χρηματοδότηση ύψους 300.000 ευρώ για την ενίσχυση των μέσων πολιτικής προστασίας του δήμου Ζαχάρως- Φιγαλείας και την πραγματοποίηση αντιπλημμυρικών και αντιδιαβρωτικών έργων, ενέκρινε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.


Όπως αναφέρει η Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν πραγματοποιήσει τον Ιούνιο 2021 μαζί και με τον Δήμαρχο Ζαχάρως, κ. Κ. Αλεξανδρόπουλο, ο κ. Πέτσας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου για την ενίσχυση των μέσων πολιτικής προστασίας, το οποίο είχε υποστηρίξει σθεναρά και η κα Βουλευτής και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος παρουσιάζει υψηλή ευαλωτότητα μετά τις πυρκαγιές του 2007, καθώς και τις πρόσφατες πλημμύρες.

Η κα Αυγερινοπούλου δήλωσε: «Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον κ. Πέτσα για τη μέριμνα και την στήριξή του στο Νομό μας. Τα αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, αλλά και η ενίσχυση των μέσων πολιτικής προστασίας σε επίπεδο εξοπλισμού είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πρόληψη, την αντιμετώπιση, καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών από τις φυσικές καταστροφές. Με το κονδύλι των 300.000 ευρώ θα μπορέσει να «θωρακιστεί» περαιτέρω η περιοχή μας και να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος