FOLLOW US: facebook twitter

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης για 1.840 άνεργους

Ημερομηνία: 08-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Οικονομία

Από το ΓΕΩΤΕΕ και αφορά πτυχιούχους γεωτεχνικής κατεύθυνσης

Τη διεξαγωγή επιδοτούμενου προγράμματος κατάρτισης ανέργων πτυχιούχων γεωτεχνικών ηλικίας έως 29 ετών ανακοίνωσε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος – ΓΕΩΤΕΕ.

Η εκπαίδευση αφορά βασικές και ειδικές επαγγελματικές δεξιότητες σε αντικείμενα που σχετίζονται με τον κλάδο των γεωτεχνικών και αφορά 1.840 άνεργους πτυχιούχους γεωτεχνικής κατεύθυνσης (γεωπόνοι, δασολόγοι, γεωλόγοι, κτηνίατροι, ιχθυολόγοι και συναφείς γεωτεχνικές ειδικότητες).
Η διάρκεια της κατάρτισης είναι 415 ώρες θεωρητικής κατάρτισης και το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 2.075€.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Έργο πρέπει να συμπληρώσει μία και μοναδική αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του Φορέα https://geotee-apko7.gr , τη φόρμα «Αίτηση συμμετοχής». Για την υποστήριξη των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησής τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου το ΓΕΩΤΕΕ θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στο τηλεφωνικό κέντρο 2310541150, 2310541509 και μέσω helpdesk (e-mail: anergoi_katartisi@geotee.gr ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος