FOLLOW US: facebook twitter

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται από την Πέμπτη 4/2 για τις αναστολές Ιανουαρίου

Ημερομηνία: 03-02-2021 | Συντάκτης:

Από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των αποζημιώσεων ειδικού σκοπού Ιανουαρίου, ο μισθός του μηχανισμού ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και τα ποσά στους επαγγελματίες της Τέχνης για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 για χιλιάδες εργαζόμενους, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Εργασίας.

Ειδικότερα από την Πέμπτη θα πληρωθούν:

Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων μηνός Ιανουαρίου 2021.

Η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα 12ο/2020.

Η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για τον μήνα Δεκέμβριο 2020 για τους δικαιούχους οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού μηνών 11ου και 12ου /2020 των Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού που είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10/01/2021.

Με το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 18 Ιανουαρίου πολλοί εργαζόμενοι βγήκαν από την αναστολή. Αυτοί οι εργαζόμενοι εφόσον δεν μπήκαν ξανά σε αναστολή μέσα στον Ιανουάριο θα λάβουν αποζημίωση ειδικού σκοπού 303 ευρώ. Η ημερήσια αποζημίωση για που δικαιούται ο εργαζόμενος ανέρχεται σε 18 ευρώ για κάθε ημέρα αναστολής.

Σε περίπτωση εργαζόμενου, με δύο ή παραπάνω εργοδότες, η αποζημίωση ειδικού σκοπού που θα λάβει υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των ημερών αναστολής του (το τυχόν κοινό διάστημα ημερών αναστολής προσμετράται μια φορά και δεν αθροίζεται) και ως ποσό αναφοράς λογίζεται το ποσό των 534 ευρώ που αντιστοιχούν σε 30 ημέρες.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος