FOLLOW US: facebook twitter

Επιχείρηση “καθαριότητα” στην Αμαλιάδα!

Ημερομηνία: 21-02-2023 | Συντάκτης:

Αμέσως μετά το πέρας της Καρναβαλικής παρέλασης

Επί ποδός ήταν οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας το Σαββατοκύριακο και η συμβολή τους ήταν καθοριστική στο να παραμείνει η πόλη καθαρή, καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Η στιγμή που πραγματικά όμως κέρδισαν το σεβασμό όλων και απέσπασαν θερμά σχόλια και συγχαρητήρια ήταν αμέσως μετά την λήξη της καρναβαλικής παρέλασης. Οι εργαζόμενοι ήταν ‘ετοιμοπόλεμοι’ και όταν άδειασαν οι κεντρικές οδοί Αρχαίας Ήλιδος και Ερμού από καρναβαλιστές και άρματα, έσπευσαν να καθαρίσουν τους δρόμους απομακρύνοντας σκουπίδια, σερπαντίνες και κομφετί και το ίδιο έκαναν στην συνέχεια και στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Παρόντες και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαγγέλης Χριστοφόρου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμαλιάδας Δημήτρης Αδαμόπουλος, οι οποίοι συνέδραμαν τους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησαν για την καθοριστική συμβολή τους στο παραμείνει η πόλη καθαρή. Οργάνωση, συνεργασία και διάθεση για προσφορά, απέδωσαν ένα άψογο αποτέλεσμα και φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δημότες. Τις ευχαριστίες του μετέφερε και ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, για το άρτιο αποτέλεσμα και την ετοιμότητα των εργαζομένων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος