FOLLOW US: facebook twitter

Έπιασαν τόπο οι χορηγίες του Καρναβαλιού & έγιναν ταμπλετ για τα παιδιά της Ζαχάρως!

Ημερομηνία: 04-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Πολύτιμη προσφορά 27 τάμπλετ από τον Εμπορικό Σύλλογο και τους Συλλόγους γονέων της Ζαχάρως  στα σχολεία της πόλης τους

Μετά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού  και την υποχρέωση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών, o Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων της Ζαχάρως , ανέλαβαν μια σημαντική πρωτοβουλία για να υποστηρίξουν έμπρακτα τους μαθητές της πόλης τους. Έτσι, αποφάσισαν να αγοράσουν και να προσφέρουν 27 τάμπλετ στο δημοτικό , γυμνάσιο και λύκειο, αξιοποιώντας μάλιστα κατά τον καλύτερο τρόπο τα διαθέσιμα  ποσά που είχαν συγκεντρωθεί από τις ματαιωμένες λόγω covid,  καρναβαλικές εκδηλώσεις του 2020.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως Γιώργος Αλεξανδρόπουλος τόνισε ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από τις προσφορές των  επαγγελματιών και των συλλόγων της περιοχής, τα οποία είχαν δοθεί για να πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι της Ζαχάρως και έτσι έπειτα από την ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων αποφάσισαν να μην τα αφήσουν να «κοιμούνται» στο ταμείο, αλλά τα χρήματα αυτά να πιάσουν τόπο και να αγοράσουν  tablet, για τα παιδιά. Έτσι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες πραγματοποίησης της τηλεκπαίδευσης και με δεδομένο ότι πολλά παιδιά δεν είχαν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό να παρακολουθήσουν τα εξ αποστάσεως μαθήματα κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση που έχει ένα σοβαρό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογοι γονέων της Ζαχάρως απευθύνουν όπως αναφέρουν «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του επαγγελματίες και τους συλλόγους που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος