FOLLOW US: facebook twitter

Επί τάπητος θέματα πυροπροστασίας του δήμου Ζαχάρως

Ημερομηνία: 30-06-2022 | Συντάκτης:

Συνάντηση εργασίας Αλεξανδρόπουλου με στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος

Την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά προβλήματα που έχουν προκύψει όσον αφορά την πυροπροστασία και πρόληψη των πυρκαγιών στο Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας είχαν ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Ζαχάρως, το παρών έδωσαν εκτός του Δημάρχου, ο Διοικητής Π.Υ Πύργου Αντιπύραρχος Νίκος Σμαρνάκης, ο Προιστάμενος Π.Κ Κρεστένων Ανθυποπυραγός Κώστας Δρακόπουλος, ο Πυροσβέστης και στέλεχος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών (Ε.Ι.ΔΙ.Κ.ΚΑ) Θάνος Χουλιάρας καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Φώτης Καλογερόπουλος και Καθαριότητας & Ηλεκτροφωτισμού Χρήστος Βλάχος. Επίσης, στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ο Προϊστάμενος Δ.Τ.Υ Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος Παναγιώτης Μιχόπουλος.

Συζητήθηκαν θέματα, επισκευής των πυροφυλακίων σε Μίνθη και Νέα Φιγαλειά, υδατοδεξαμενές, κρουνοί πλήρωσης πυροσβεστικών οχημάτων, προστασία δάσους Καιάφα και Νέδας, βελτίωση συνθηκών αναμονής Πυροσβεστικών Οχημάτων και προσωπικού Νέας Φιγαλείας κ.α


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος