FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Εργασίας του Δημάρχου Ζαχάρως με τον Δημήτρη Μπαξεβανάκη: Επί τάπητος όλα τα καυτά θέματα του δήμου Ζαχάρως

Ημερομηνία: 04-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο πρώην δημαρχείο της Νέας Φιγαλείας, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Νικόλαος Χαραλαμπόπουλος, υποδέχθηκε την περασμένη Παρασκευή τον τέως Υφυπουργό Παιδείας, και Βουλευτή Ηλείας,  Δημήτρη   Μπαξεβανάκη,

Στη συνάντηση εργασίας τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Ζαχάρως, τα προβλήματα στις σχολικές μονάδες, στη Ζαχάρω και τη Φιγαλεία, την υπογραφή παραχώρησης των κατασκηνώσεων της Νέας Φιγαλείας στο Δήμο Ζαχάρως, καθώς και την αξιοποίηση και συμμετοχή του Δήμου στα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα.

Στη συνάντηση εργασίας, συμμετείχαν επίσης, ο Πρώην Δήμαρχος Ζαχάρως Νικόλαος Φάμελος, ο Αντιδήμαρχος Ζαχάρως Παναγιώτης Γκόγκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Κουκλαμάνης, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, καθώς και συνεργάτες του κου Μπαξεβανάκη.

Μήνυμα δημάρχου Ζαχάρως για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η 3η του Δεκέμβρη, θα πρέπει να αποτελεί μια μέρα ορόσημο για την Κοινωνία των πολιτών. Οι συνάνθρωποι μας, με ειδικές ικανότητες και δεξιότητες, βρίσκονται στο προσκήνιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Όμως μία μέρα δεν φτάνει. Οι συνάνθρωποι μας ζητούν το αυτονόητο. Αυτό δεν είναι άλλο από τον σεβασμό μας και την αγάπη μας. Εκεί που βιώνεται ο ανθρώπινος πόνος και μας κυριεύει η απελπισία, είναι όλοι αυτοί οι συνάνθρωποι μας που μας δίνουν δύναμη να ελπίζουμε. Δεν επιθυμούν την λύπη ή την ελεημοσύνη μας, αλλά τον σεβασμό μας. Έναν σεβασμό που θα έπρεπε να είναι πηγαίος. Ένας σεβασμός στην διαφορετικότητα. Χρειάζεται να σταθούμε ενωμένοι για να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, για εμάς και για το μέλλον. Σεβασμός στους ανθρώπους με Αναπηρία, σημαίνει σεβασμό στους εαυτούς μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος