FOLLOW US: facebook twitter

Επί τάπητος ο ρόλος του Νοσοκομείου Κρεστένων – Συνάντηση Διοικητή Γ.Ν. Ηλείας με Σάκη Μπαλιούκο

Ημερομηνία: 04-10-2016 | Συντάκτης:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κρεστένων, ήταν το αντικείμενο συζήτησης, στη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλου με τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο και τη συμμετοχή της Χειρουργού και Δημοτικής Συμβούλου Αγγελικής Σαραντοπούλου.

Οι προοπτικές για τη Νοσηλευτική Μονάδα της περιοχής αλλά και οι τρόποι αναβάθμισης του ρόλου της, ήταν το βασικό που εξετάστηκε στη συνάντηση και φαίνεται πως υπήρξε σύμπνοια απόψεων και από τις δυο πλευρές. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, Μπαλιούκος και Διαμαντόπουλος, θα βρεθούν στην Πάτρα προκειμένου να θέσουν όλα τα θέματα στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Γιαννόπουλο και να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή παρουσία του Νοσοκομείου εξειδικεύοντας ενδεχομένως το ρόλο του στο σύστημα υγείας της περιοχής.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Κρέστενα, ο κ. Διαμαντόπουλος βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο Νοσοκομείο Κ.Υ., συζήτησε με το προσωπικό και δεσμεύθηκε ότι τα κτιριακά προβλήματα που του έθεσαν θα αντιμετωπιστούν άμεσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος