FOLLOW US: facebook twitter

Επειός: Σπουδαία εμφάνιση στα Γιάννενα, νέες προκρίσεις στους Πανελλήνιους τεχνικής κολύμβησης

Ημερομηνία: 28-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Επειού στο «1ο Διεθνές Κύπελλο Χριστουγέννων» στην τεχνική κολύμβηση στα Γιάννενα. Είχαμε τέσσερις νέες προκρίσεις. Μια ακόμα του Ορέστη Ντίνου στο Πανελλήνιο Ανδρών, ενός νέου προσώπου, του Νίκου Δούλου στο Πανελλήνιο Κατηγοριών στα 50μ., καθώς και του Ορέστη Ντίνου στο Πανελλήνιο Κατηγοριών, στα 200μ. και στα 400μ.

Ο Ορέστης Ντίνος, τα πήγε περίφημα στα 200μ. Bi Fin και πήρε την πρόκριση και σε αυτό το αγώνισμα για το Πανελλήνιο Ανδρών στα Γιάννενα, έχοντας ήδη προκριθεί στα 50μ. και στα 100μ.
Το νέο πρόσωπο που ήρθε να προστεθεί είναι ο Νίκος Δούλος, ο οποίος κολύμπησε ώριμα, ακολουθώντας κατά τα γράμμα τις οδηγίες του Αργύρη Σάκκου, μπαίνοντας στην οκτάδα, πιάνοντας το όριο στα 50μ. Bi Fin, για το Πανελλήνιο Κατηγοριών στη Χίο τον Ιούλιο.

Ο Παναγιώτης Μπίρμπας, είχε μια άκυρη εκκίνηση στα 50μ., με αποτέλεσμα στη συνέχεια να μην μπορέσει να πιάσει τον χρόνο που ήθελε. Στα 100μ. βούτηξε συντηρητικά, με αποτέλεσμα να χάσει το όριο για 14 εκατοστά του δευτερολέπτου, γεγονός που μαρτυρά ότι έχει όλα τα φόντα σε ένα από τα επόμενα μίτινγκ να καταφέρει και να το πιάσει. Έχει ήδη προκριθεί στα 50μ. για τη Χίο.

Θυμίζουμε ότι για τη Χίο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών, έχουν προκριθεί και οι Χρήστος Σάκκος και Γιάννης Κατσούλας, ανεβάζοντας τις συμμετοχές του Επειού στους πέντε αθλητές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος