FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: «Ξεμούδιασαν» προκρινόμενοι τρεις αθλητές της τεχνικής

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχει γίνει πλέον… ρουτίνα ο Επειός να μετράει προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι το επίπεδο του συλλόγου στο άθλημα έχει ανέβει θεαματικά τα τρία τελευταία χρόνια. Μια τέτοια είναι και αυτή του Ορέστη Ντίνου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Ο Ορέστης Ντίνος, έπιασε τα όρια στα 200μ. Bi fin και 400μ. Bi fin για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, όπως φυσικά και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών. Ο Νίκος Δούλος, έπιασε τα όρια στα 50μ. Bi fin, καθώς και η Μαρία Μάσσαλα, στα 50μ. Bi fin. εξασφαλίζοντας την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ηλικιακών κατηγοριών τους.

Προκρίσεις, οι οποίες θα επιτρέψουν στους αθλητές του Αργύρη Σάκκου, χωρίς το άγχος των ορίων, να προετοιμαστούν κατάλληλα για μια καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αν και νωρίς στη σεζόν, οι αθλητές του Επειού έπιασαν τα όρια, έχοντας και πολύ καλή παρουσία στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή 185 αθλητών, από το Λεκανοπέδιο και όχι μόνο, ένας αγώνας στον οποίο συμμετείχαν κάποιοι εκ των κορυφαίων αθλητών της χώρας. Η εκπροσώπηση του Επειού ήταν τριμελής και συνοδεύτηκε από έξι προκρίσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος